Vergoeding

Als acupuncturist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en BIG geregistreerd. Uw behandelingen worden daardoor vrijwel door alle zorgverzekeraars voor een groot deel vergoed uit de aanvullende verzekering.

Kosten voor een behandeling vallen niet onder uw eigen risico. Dus u betaald hier niets extra. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het soort aanvullende verzekering. We adviseren om zelf contact op te nemen met uw verzekering voor de juiste voorwaarden.

Een overzicht van de vergoedingen 2020 vindt u hier. Komt u er met dit overzicht niet uit of twijfelt u, dan kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Het aanvragen van een vergoeding regelt u zelf; meestal moet u hiervoor de nota, die u van mij hebt ontvangen, opsturen naar uw zorgverzekeraar.

Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten


acupunctuur friesland

Acupunctuur

Lees verder
acupunctuur behandeling friesland

Behandelmethoden

Lees verder
acupunctuur tegen klachten

Klachten

Lees verder
verf1

Vergoeding

Lees verder