Vergoeding

Als acupuncturist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en BIG geregistreerd. Uw behandelingen worden daardoor vrijwel door alle zorgverzekeraars voor een groot deel vergoed uit de aanvullende verzekering.

Kosten voor een behandeling vallen niet onder uw eigen risico. Dus u betaald hier niets extra. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het soort aanvullende verzekering. We adviseren om zelf contact op te nemen met uw verzekering voor de juiste voorwaarden.

Een overzicht van de vergoedingen 2023 vindt u hier. Komt u er met dit overzicht niet uit of twijfelt u, dan kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Het aanvragen van een vergoeding regelt u zelf; meestal moet u hiervoor de nota, die u van mij hebt ontvangen, opsturen naar uw zorgverzekeraar.

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder