Vermoeidheid

Vermoeidheid & Pijn – behandeling met acupunctuur

Vermoeidheid- en/of pijnklachten worden vaak niet (h)erkend. Het gaat meestal om onverklaarde, aanhoudende klachten waarvoor niet direct een oorzaak kan worden gevonden. Patiënten voelen zich voortdurend moe en uitgeput en/of hebben pijn en daarbij een breed scala aan daarmee samenhangende andere klachten en verschijnselen. Het beperkt het persoonlijk, beroepsmatig en sociaal functioneren. De levenskwaliteit is veel lager dan die van gezonde mensen.

Oorzaak vaak niet bekend

Er zijn nogal wat oorzaken voor vermoeidheid & pijn. Bijvoorbeeld na een operatie of ziekte, als bijverschijnsel van medicijngebruik. Maar veelal is er niet een directe oorzaak aan te wijzen.
In het algemeen is de vermoeidheid en pijn kortdurend en herstelt iemand snel. Maar als de klachten aanhouden of het dagelijkse leven gaan beïnvloeden, dan is het zaak om er iets aan te doen. Dat geldt zeker ook voor vermoeidheid die het gevolg is van stress, bij verwaarlozing kan dit leiden tot overspannenheid, depressie of burnout. In beide gevallen kan behandeling met acupunctuur zinvol zijn.

Helpt acupunctuur mij van mijn vermoeidheid & pijn af?

De acupuncturist wil natuurlijk graag weten wat de mogelijke oorzaak van de vermoeidheids- en/of pijnklachten zijn. In een eerste vraaggesprek zal dan ook worden ingegaan op uw klacht(en). De behandeling zal er in het algemeen op gericht zijn om de energie te stimuleren en/of de pijn te verlichten. Zodat u na een aantal behandelingen, doorgaans 1 keer per maand, weer met vernieuwde energie en/of met verlichting van pijn in het leven kunt staan.

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder