Over Age Osinga

Over Age Osinga

In 2008 studeerde ik, Age Osinga, af aan de academie voor Chinese Geneeswijzen de Qing-Bai. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in een particuliere praktijk en vanaf 2010 ben ik voor mezelf gestart in de klassieke acupunctuur. Periodiek volg ik in deze klassieke acupunctuur aanvullende (praktijk)opleidingen. Onder andere aan het International College of Oriental Medicine (ICOM) in Engeland.

Age Osinga en klassieke acupunctuur

Mijn kennis van de klassieke authentieke acupunctuur integreer ik met de westerse medische kennis. Dit geeft mij als acupuncturist een bredere benadering om klachten te behandelen. Tevens ben ik ruim 26 jaar werkzaam in de bedrijfsgezondheidszorg en gespecialiseerd in de arbeidshygiëne. Een toegepaste wetenschap die zich bezig houdt met belastende factoren in de werksituatie en de relatie met welzijn en gezondheid. Daarvoor heb ik een aantal jaren gewerkt binnen de diverse velden van de gezondheidszorg.

Age Osinga en Gezondheidscentrum De Hertog

Ik ben als acupuncturist lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Tevens ben ik BIG geregistreerd. Sinds oktober 2014 is Acupunctuur Franeker gevestigd in het Gezondheidscentrum De Hertog in Franeker. Alle zorg onder één dak, korte lijnen en een vertrouwd adres.

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder