Links

De volgende links kunnen voor u als geïnteresseerde of als patiënt belangrijk zijn.

De beroepsvereniging van de acupuncturisten, de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Deze vereniging behartigt zowel de belangen van u als patiënt, als die van uw acupuncturist. Het is de moeite waard deze website te bezoeken.

nva

De landelijke patiëntenvereniging voor acupunctuur. De NPVA (Nederlandse Patiënten Vereniging Voor Acupunctuur) is opgericht door én voor patiënten die acupunctuur een warm hart toedragen. Op de website staat zeer veel nuttige informatie inzake acupunctuur in Nederland. U kunt lid worden en ontvangt dan een aantal keer per jaar het magazine ACUPUNCTUEEL.

nvpa

Is het voor u als aanstaande patiënt te bezwaarlijk om voor een behandeling naar Franeker te komen, vanwege de afstand of een andere reden? Dan raad ik graag andere goed opgeleide en gekwalificeerde acupuncturisten aan. Goede klassieke acupuncturisten hebben zich verenigd onder de naam Pa Kua. Naast hun vooropleiding als arts, fysiotherapeut of verpleegkundige hebben deze behandelaars een acupunctuur opleiding gevolgd. U kunt op de website van Stichting Studiecentrum Pa Kua een behandelaar in uw buurt vinden.

pakua

https://www.who.int/topics/traditional_medicine/en/

Als cliënt is het voor u ook belangrijk te weten dat er een landelijke klachtencommissie inzake acupuncturisten is. Mocht u onverhoopt klachten hebben over de behandeling van uw acupuncturist of is er een (financiële) onenigheid, dan kunt u zich wenden tot een  onafhankelijke commissie.

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder