Corona maatregelen

Ik ben blij u (na 02 maart) weer te mogen verwelkomen in de praktijk! Om dit mogelijk te maken én te houden en voor het voorkomen van verspreiding van het Corona virus zijn de volgende maatregelen getroffen:

De praktijk is alleen toegankelijk voor patiënten en medewerkers die geen verkoudheidsklachten hebben (en gezinsleden ook niet). Bij het maken van een afspraak en voor elke vervolgafspraak wordt hiernaar gevraagd.

U kunt uw handen ontsmetten bij de ingang van de wachtruimte.

Geef elkaar de ruimte bij de trap of lift en in de wachtkamer. In de lift één persoon (of twee mensen uit één huishouding) tegelijk.

De wachtkamer is zo ingericht dat de kans op overbrengen van het virus zo klein mogelijk is. Daarom is de leestafel verwijderd en staan de stoelen op ruim 1,5m uit elkaar. We verzoeken u op een stoel plaats te nemen die zo dicht mogelijk bij de behandelkamer van uw therapeut is (indien bekend) en uw jas mee te nemen in de behandelruimte.

Kom maximaal 5 minuten vóór uw afspraak en kom alleen. Kinderen kunnen begeleid worden door één ouder.

In de behandelkamer wordt zoveel mogelijk 1,5m afstand gehouden.

De behandeltafels worden na elk gebruik gereinigd. Neemt u zelf eventueel een handdoek mee.

In de praktijk houden we ons aan de richtlijn van het RIVM: we schudden geen handen, niezen en hoesten in de binnenkant van de elleboog, gebruiken we papieren zakdoekjes en wassen onze handen vaak en goed.

Volgens de richtlijnen van het NVA hoeven er geen gezichtsmaskers en/of handschoenen te worden gebruikt als zowel patiënt als therapeut geen Corona verschijnselen heeft. In overleg wordt het in bepaalde gevallen wel gedaan.

Ik begrijp dat deze maatregelen uitgebreid en lastig zijn, maar alleen onder deze voorwaarden kan directe patiëntenzorg geboden worden om het Corona virus te beheersen. Ik hoop op uw begrip hiervoor.

Age Osinga

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder