Praktijkinformatie

acupunctuur osinga te franeker De praktijk van Acupunctuur Franeker is gevestigd nabij de binnenstad van Franeker in het nieuwe pand ‘De Hertog’, Gezondheidszorg, Hertog van Saxenlaan 36, 2e etage.

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bus en trein).
In de buurt is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

 

 

 

Behandeling alleen op afspraak

acupunctuur osinga te franeker

Als acupuncturist ben ik lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Lidmaatschap van de NVA staat borg voor een gedegen opleiding en continue ontwikkeling binnen het vakgebied. Ik volg regelmatig bijscholingen. Voor verzekeraars is het lidmaatschap van de NVA vaak een voorwaarde voor vergoedingen voor acupunctuurbehandelingen.

Registraties

NVA
Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

BIG
Register Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg

KvK
51324520

AGB
code zorgverlener 90-042873

AGB
code praktijk 90-51639

 

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder