Praktijkinformatie

acupunctuur osinga te franeker De praktijk van Acupunctuur Franeker is gevestigd nabij de binnenstad van Franeker in het nieuwe pand ‘De Hertog’, Gezondheidszorg, Hertog van Saxenlaan 36, 2e etage.

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bus en trein).
In de buurt is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

 

 

 

Behandeling alleen op afspraak

acupunctuur osinga te franeker

Als acupuncturist ben ik lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Lidmaatschap van de NVA staat borg voor een gedegen opleiding en continue ontwikkeling binnen het vakgebied. Ik volg regelmatig bijscholingen. Voor verzekeraars is het lidmaatschap van de NVA vaak een voorwaarde voor vergoedingen voor acupunctuurbehandelingen.

Registraties

NVA
Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

BIG
Register Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg

KvK
51324520

AGB
code zorgverlener 90-042873

AGB
code praktijk 90-51639

 

Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten


acupunctuur friesland

Acupunctuur

Lees verder
acupunctuur behandeling friesland

Behandelmethoden

Lees verder
acupunctuur tegen klachten

Klachten

Lees verder
verf1

Vergoeding

Lees verder