Het eerste consult

Het eerste consult

Bij het eerste consult aan de praktijk neemt de Age Osinga van Acupunctuur Franeker de klacht met u door. Waarschijnlijk heeft u ook vragen; tijdens het eerste consult en daaropvolgend is daar ruim de tijd en aandacht voor. Er wordt verteld of Acupunctuur Franeker u kan helpen en wat u van de behandeling door Acupunctuur Franeker kunt verwachten. Vervolgens voelt de acupuncturist uw pols en onderzoekt zo nodig het lichaam op stoornissen. Tijdens de behandeling zit u of ligt u op een behandelbank. Na het onderzoek vertelt de acupuncturist wat zijn bevindingen zijn en welke behandelstrategie na dit eerste consult gevolgd wordt (dit is het behandelplan). In de meeste gevallen wordt er ook al een begin gemaakt met de behandeling.

Kennismaking met Acupunctuur Franeker

De behandeling tijdens dit eerste consult kunt u zien als een kennismaking met acupunctuur en Acupunctuur Franeker. Age Osinga van Acupunctuur Franeker plaatst zorgvuldig en rustig enkele flinterdunne naalden. U voelt mogelijk een klein prikje bij het inzetten maar het kan ook zijn dat u dit niet ervaart. Na enige tijd verwijdert de Age Osinga de naalden, dat is doorgaans pijnloos of wordt niet opgemerkt. Tussendoor voelt de acupuncturist regelmatig uw pols.

Tussentijds of aan het einde van het eerste consult bij Acupunctuur Franeker kunt u vragen stellen, dat geldt ook bij vervolgconsulten. Na de behandeling tijdens dit eerste consult wordt een vervolgafspraak gemaakt.

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder