Acupunctuur vervolgbehandeling

Acupunctuur vervolgbehandeling

Elke acupunctuur vervolgbehandeling begint met een kort gesprek. Er wordt stilgestaan bij het effect van de voorgaande acupunctuurbehandeling en uw klacht. Het voelen van de pols maakt standaard onderdeel uit van de acupunctuur vervolgbehandeling. Mede op basis hiervan wordt de acupunctuurbehandeling vastgesteld en worden enkele naalden geplaatst.

Veel voorkomende algemene reacties op een acupunctuurbehandeling zijn:
• ontspanning
• beter slapen
• een lichte vermoeidheid of loom gevoel
• een warm gevoel.

Wat moet u doen voor een acupunctuur vervolgbehandeling

Voor een acupunctuurbehandeling (en dus ook acupunctuurvervolgbehandeling) is het belangrijk dat u uitgerust bent en wat gegeten hebt.
Neem voorafgaand aan een acupunctuurbehandeling de tijd, zodat u ontspannen aankomt.

Evaluatie acupunctuurvervolgbehandeling

Het effect van een acupunctuurbehandeling laat zich niet altijd voorspellen. Om deze reden vindt na een aantal behandelingen een evaluatie plaats om te bespreken of de acupunctuurbehandeling voldoende voortgang boekt.

Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten


acupunctuur friesland

Acupunctuur

Lees verder
acupunctuur behandeling friesland

Behandelmethoden

Lees verder
acupunctuur tegen klachten

Klachten

Lees verder
verf1

Vergoeding

Lees verder