Ooracupunctuur

ooracupunctuur1Ooracupunctuur is een modernere ontwikkeling binnen de acupunctuur en kent regelmatig spectaculaire en snelle resultaten. Ooracupunctuur is veelal erg succesvol bij pijnbestrijding, allergie, klachten van rug, nek en schouders en als ondersteuning bij het stoppen met roken en afvallen.

Hoe werkt ooracupunctuur

Op de oorschelp vindt men een projectie van het gehele lichaam. Het gemakkelijkst kan men de projectie onthouden wanneer men een op zijn kop staande foetus geprojecteerd denkt op de oorschelp. Op deze wijze kan men elk onderdeel van het lichaam als reflexzone op de oorschelp terugvinden. Op de oorschelp kunnen ongeveer 360 reflexzones worden vastgesteld. Ieder orgaan of gewricht staat in verbinding met één of meer reflexzones in de oorschelp.

Ooracupunctuur en stoppen met roken of afvallen

Ooracupunctuur is een geneeswijze waarbij in het externe oppervlak van het oor kleine naaldjes geplaatst worden om aandoeningen van andere delen van het lichaam te genezen.
Als een behandeling wat langere tijd vraagt kan ervoor gekozen worden om verblijfsnaaldjes te plaatsen. Deze naalden zijn erg klein en kunnen langere tijd in het oor blijven zitten en je kunt het betreffende punt zelf stimuleren door af en toe wat druk op het naaldje uit te oefenen.

Loopt u ook rond met klachten? Vraag dan eens naar de mogelijkheden van ooracupunctuur bij Acupunctuur Franeker.

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder