Acu-Silk

Silkkleuren2-e1410777543221

Acu-silk werkt met plantaardig gekleurde zijde (Acu-silk) in op het meridiaansysteem. Deze vorm van behandeling kan een goed alternatief zijn voor mensen die niet met naalden behandeld willen worden. Acu-silk is in veel gevallen ook uitermate geschikt voor kinderen.

Werkingsprincipe Acu-silk

Met acupunctuur worden acupunctuurpunten aangeprikt, met als doel de energiebalans van het lichaam te herstellen. Dat niet alleen naalden dit herstellend effect hebben, maar ook zuiver gekleurde zijde, is minder bekend. Deze zijde heeft eenzelfde werking. Elke energiebaan heeft een eigen kleur en heeft een eigen werking. Acu-silk is krachtig en eenvoudig, zowel in toepassing als in resultaat.

Voor wie?

Acu-Silk kan op acupunctuurpunten toegepast worden bij:

 • kinderen
 • mensen die niet met naalden behandeld willen worden
 • acute pijnklachten, zoals: rugklachten of een tenniselleboog

 

Alternatieve toepassing van Acu-silk

De toepassing met Acu-Silk is voor veel klachten dezelfde als wanneer iemand voor acupunctuur met naalden komt. Het werkt bijvoorbeeld goed bij:

 • littekens die nog storend zijn
 • huidafwijkingen, zoals: moedervlekken, wratten, pigmentvlekken en zelfs brandwonden
 • bloeduitstortingen, verstuikingen, etc.

Behandeling

Tijdens het consult wordt de gekleurde zijde op de acupunctuurpunten aangebracht. De zijde wordt een bepaalde tijd gedragen. Met het doel om de energiebalans in de meridianen te herstellen en daarmee de klacht te verhelpen.

Wanneer de therapie langer wordt uitgeoefend wordt de Acu-Silk, na uitleg en instructie, meegegeven zodat u de behandeling zelf thuis kunt voortzetten en volgt een vervolgafspraak.

  Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

  Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten  [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


  acupunctuur friesland

  Acupunctuur

  Lees verder
  acupunctuur behandeling friesland

  Behandelmethoden

  Lees verder
  acupunctuur tegen klachten

  Klachten

  Lees verder
  verf1

  Vergoeding

  Lees verder