Acupunctuur Harlingen

U woont in Harlingen en zoekt een goede acupunctuurpraktijk bij u in de buurt? Dan bent u bij Acupunctuur Franeker op het juiste adres. Franeker ligt op een steenworp afstand van Harlingen en Age Osinga ontvangt u graag bij hem op de praktijk om u van dienst te zijn bij de behandeling van uw klachten. Acupunctuur voor mensen uit Harlingen is bij Acupunctuur Franeker letterlijk binnen handbereik.

Behandelingen voor acupunctuur Harlingen en behandeling klachten

Acupunctuur behandelmethoden

Acupunctuur Franeker biedt u een uitgebreid scala aan acupunctuur behandelmethoden. Age Osinga is onder andere (maar niet uitsluitend) gespecialiseerd in:
Klassieke acupunctuur
Acu-silk therapie├źn
Guasha behandelingen
Ooracupunctuur

Klachten waarbij Acupunctuur kan worden gebruikt

Acupunctuur is een behandelmethode die al duizenden jaren succesvol gebruikt wordt. Acupunctuur is vanuit de Chinese geneeskunde overgekomen naar Europa. In China worden acupunctuurbehandelingen al bijna 5000 jaar gebruikt bij de behandeling van vele klachten.
Te denken valt aan klachten als: Hoofdpijn, Hernia, Aangezichtspijn, Burn-out/depressie, allergie, slapeloosheid, vermoeidheid, verschillende blessures of bij afvallen.

Korte intro over de Acupuncturist

Acupuncturist Age Osinga is afgestudeerd aan de academie voor Chinese Geneeswijzen de Qing-Bai. Nadat hij is afgestudeerd heeft hij nog een aantal aanvullende praktijkopleidingen op acupunctuur gebied gevolgd om zich verder te specialiseren.
Sinds 2010 werkt Age als acupuncturist voor een groot aantal clienten en hij heeft dus een ruime ervaring opbebouwd als acupuncturist.

Meer over Age Osinga

Inschrijfformulier acupunctuur Harlingen

Wilt u meer energie en levenslust of herstel ervaren met acupunctuur? Of wilt u een intakegesprek waarbij u Age beter leert kennen, en waar u samen met de acupuncturist uw klacht(en) kunt doornemen en waar dan samen kan worden gekeken welke behandeling(en) voor u het beste effect zullen sorteren. U kunt zich hieronder dan aanmelden voor een consult. Age zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het plannen van de afspraak.

  Voornaam*

  Initialen

  Achternaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Adres*

  Postcode/woonplaats*

  Telefoonnummer*

  Mobiel

  Email adres

  Aanvullend verzekerd?

  Zo ja welke?

  Omschrijving klachten

   Vraag hier uw brochure(s) over acupunctuur aan

   Acupunctuur uitgebreidAcupunctuur algemeenAcupunctuur ademhalingsproblemenAcupunctuur blaasklachtenAcupunctuur burn-outAcupunctuur hoofdpijnAcupunctuur hooikoortsAcupunctuur huidproblemenAcupunctuur klachten bij kinderenAcupunctuur maag- en darmklachtenAcupunctuur overgewichtAcupunctuur overgangsklachtenAcupunctuur reumatische aandoeningenAcupunctuur RSIAcupunctuur rugklachtenAcupunctuur slaapproblemenAcupunctuur sport & blessuresAcupunctuur vruchtbaarheidsproblemenAcupunctuur zwangerschapsklachten   [text your-tel watermark "Uw telefoonnummer]


   acupunctuur friesland

   Acupunctuur

   Lees verder
   acupunctuur behandeling friesland

   Behandelmethoden

   Lees verder
   acupunctuur tegen klachten

   Klachten

   Lees verder
   verf1

   Vergoeding

   Lees verder